Kids Birthday Party (Ages 7+)

Book your next Birthday Party celebration event with Archery Circuit. Our black light arena is big enough to accommodate the fastest and most energetic kids ready to play. Our arsenal of NERF guns, archery games, and dodgeball is every kid’s play dream come true! Our training staff and referee will be there to ensure your kids have a fun and safe time, making it the perfect activity for your child’s next big gathering. Parents can join in too! Our venue is flexible and our staff will be there to support you throughout the entire experience.

 

We offer:

Pricing includes all of our activities provided at Archery Circuit. Combat archery, NERF guns (includes latest NERF Rivals), and dodgeball, with the option to play glow-in-the-dark in our black light arena
You can pick up invitation cards at our facility or you can download them from our website
Groups are welcome to order or bring any food to the venue. We will provide a party lounge with bench, tables and utensils such as plate, fork, table cloth etc. for parties of all sizes
Private Lobby/ Lounge space with couches, foosball table and TVs for guests to enjoy
Music Sound Systems set up in the Arena and Lobby
Full staff support and party host through out the entire event
The last 15 minute of your booking might not be private, it’s a transition from the next group

Exclusive Pizza Pizza deal. Advanced notice is not needed. Pizza will be ordered at the beginning of your party. Download form for more details.

For every 2 kids that attend Archery Circuit birthday party you can have 1 adult participate in the kids party event for free

Invitation Card

Download Waiver Form

Online Waiver Form

Pizza Pizza Deal

Checkout our Flyer

NEW BIRTHDAY PACKAGES NEW PRICE 2

Fun Preview

Itinerary Example for a 2 Hour Birthday Party

Time (12:00 pm - 2:00 pm) Activities
5 Minutes
12:00 pm - 12:05 pm
Kids arrive, waivers are signed.
If they are doing Archery, kids begin training.
5 Minutes
12:05 pm -12:10 pm
Enter the arena.
Party host goes through safety rules and explains the rules of the game.
40 Minutes
12:10 pm - 12:50 pm
First activity is played.
30 Minute
12:50 pm - 1:20 pm
Time to eat!
Kids come out to lounge to eat and cut the cake.
40 Minute
1:20 pm - 2:00 pm
Second activity is played.

Parents are welcome to participate in all the activities with no extra charge*. We are flexible in terms of changing the activities and itinerary. If you are not planning to serve food during your, we will just increase the playing time for all the kids.