Adult Birthday Party

Book your next Birthday Party celebration event with Archery Circuit. Our black light arena will provide you one of a kind experience which features our most exhilarating game, Archery Combat, Nerf Battle, and Dodge ball. Our training staff and referee will be there to ensure everyone will have a fun and safe time, making it the perfect private activity for your next big gathering. Our venue is flexible and our staff will be there to support you throughout the entire experience.

 

We offer:

Pricing includes all of our activities provided at Archery Circuit. Combat Archery, Nerf Guns (includes latest Nerf Rivals), and Dodge balls.
Option to play glow-in-the-dark in our black light arena
Groups are welcome to order or bring any food or beverages to the venue. We will provide a party lounge with bench, tables and utensils such as plate, fork, table cloth etc. for parties of all sizes
If you would like to bring alcohol to your event please give us a call to arrange as we will need you to complete an Application for a Special Occasion Permit with LCBO. The Private Event applications needs to be submitted at least 10 days before the event. The permit application may be refused if requirement is not met.
Private Lobby/ Lounge space with couches, foosball table and TVs for guests to enjoy. Music Sound Systems set up in the Arena and Lobby
Each additional player is $30. Maximum group size is 30 players.
Full staff support and party host through out the entire event
The last 15 minute of your booking might not be private, it’s a transition from the next group

Exclusive Pizza Pizza deal. Advanced notice is not needed. Pizza will be ordered at the beginning of your party. Download form for more details.

Online Waiver Form

Pizza Pizza Deal

Checkout our Flyer

Fun Preview

Itinerary Example for a 2 Hour Adult Birthday Party

Time (12:00 pm - 2:00 pm) Activities
5 Minutes
12:00 pm - 12:05 pm
Adults arrive, waivers are signed.
If they are doing Archery, adults begin training.
5 Minutes
12:05 pm -12:10 pm
Enter the arena.
Party host goes through safety rules and explains the game.
40 Minutes
12:10 pm - 12:50 pm
First activity is played.
30 Minute
12:50 pm - 1:20 pm
Time for food! Adults come out to lounge to eat and cut the cake.
40 Minute
1:20 pm - 2:00 pm
Second activity is played.

We are flexible in terms of changing the activities and itinerary. If you are not planning to serve food during your, we will just increase the playing time for everyone, we will take breaks between activities depending on everyone’s athleticism.